Τα Νέα Μας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πως το μοντέλο BaaS μεταμορφώνει την αγορά του Fintech 03 Mar, 2023

Πως το μοντέλο BaaS μεταμορφώνει την αγορά του Fintech

Το μοντέλο Banking as a Service (BaaS) επέτρεψε την ανάπτυξη τεχνολογίας καθιστώντας τις εταιρείες fintech ικανές να παρέχουν ευέλικτα και αποτελεσματικά χρηματοοικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες σε πελάτες με ενσωμάτωση API αρχιτεκτονικής. Οι επιχειρήσεις σε τομείς όπως η υγειονομική περίθαλψη, οι κατασκευές και το λιανικό εμπόριο, πλέον αξιοποιούν τη δύναμη του BaaS για να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech ο μοναδικός πάροχος τεχνολογίας των Ελληνικών Τραπεζών που εκτέλεσαν πληρωμές TIPS 22 Feb, 2023

Η Natech ο μοναδικός πάροχος τεχνολογίας των Ελληνικών Τραπεζών που εκτέλεσαν πληρωμές TIPS

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την ένταξη της Τράπεζας της Ελλάδος στο Διακανονισμό Άμεσης Πληρωμής TARGET (TIPS), οι συναλλαγές έχουν ήδη αρχίσει να πραγματοποιούνται. Σε μόλις 3-4 ημέρες έχει πραγματοποιηθεί σημαντικός αριθμός συναλλαγών, με τις μισές από αυτές να προέρχονται από πελάτες Ελληνικών Τραπεζών, τα συστήματα των οποίων έχει αναλάβει η Natech.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech στην Καθημερινή της Κυριακής 20 Feb, 2023

Η Natech στην Καθημερινή της Κυριακής

Η Natech στο τεύχος "Γιάννενα" της Καθημερινής της Κυριακής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η άνοδος του BaaS και γιατί έχει σημασία για τα καταστήματα λιανικής 15 Feb, 2023

Η άνοδος του BaaS και γιατί έχει σημασία για τα καταστήματα λιανικής

Ακριβώς όπως οι Χάρτες Google μεταμορφώνουν την υλικοτεχνική βιομηχανία, οι απρόσκοπτες πληρωμές που βασίζονται σε κινητά έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες fintech και οι μη τραπεζικές επιχειρήσεις προσελκύουν πελάτες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το πρώτο Team Leader Technology Meeting της Natech 14 Feb, 2023

Το πρώτο Team Leader Technology Meeting της Natech

Το πρώτο Team Leader Technology Meeting της Natech πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά μας γραφεία στα Ιωάννινα την περασμένη εβδομάδα όπου οι συμμετέχοντες είχαν ενδιαφέρουσες συνομιλίες και απόλαυσαν το χρόνο τους μαζί.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι 5 Banking-as-a-Services (BaaS) τάσεις για το 2023 09 Feb, 2023

Οι 5 Banking-as-a-Services (BaaS) τάσεις για το 2023

Το Banking-as-a-Service (BaaS) ακούγεται σαν θόρυβος στα αυτιά σας; Η Gartner διαφωνεί. Σύμφωνα με την έκθεσή της Gartner Hype Cycle for Digital Banking Transformation που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, το BaaS θα επεκταθεί κατά κόρον έως το 2024.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επίσκεψη του δημόσιου ΙΕΚ πληροφορικής Κόνιτσας 02 Feb, 2023

Επίσκεψη του δημόσιου ΙΕΚ πληροφορικής Κόνιτσας

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχθήκαμε τους μαθητές του ΙΕΚ Πληροφορικής Κόνιτσας στις εγκαταστάσεις μας στα Ιωάννινα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τα Cloud-Native συστήματα ως κλειδί για την επιτυχία στην ψηφιακή τραπεζική 16 Jan, 2023

Τα Cloud-Native συστήματα ως κλειδί για την επιτυχία στην ψηφιακή τραπεζική

Η ψηφιοποίηση οδηγεί σε μια σημαντική αλλαγή στον τραπεζικό κλάδο και η υιοθέτηση cloud native core banking συστημάτων διαδραματίζει βασικό ρόλο στον τραπεζικό μετασχηματισμό. Τα συστήματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτα, επεκτάσιμα και ασφαλή, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς να προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και στις συνθήκες της αγοράς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι σημαντικότεροι παράγοντες κατά την επιλογή ενός παρόχου core banking συστήματος 12 Jan, 2023

Οι σημαντικότεροι παράγοντες κατά την επιλογή ενός παρόχου core banking συστήματος

Στην αναζήτηση ενός κατάλληλου πάροχου core banking είναι απαραίτητο να αξιολογηθεί ένα πλήθος βασικών παραγόντων, οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της γενικής αποδοτικότητας του συστήματος και στην αποφυγή πιθανών ελλείψεων. Παρακάτω περιγράφονται κάποιοι από τους παράγοντες αυτούς: