Νέα συμφωνία με τη ZENITH BANK Νιγηρίας

Ξεκινά η συνεργασία μας με τη ZENITH BANK , μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στη Νιγηρία με περισσότερα από 500 καταστήματα, για την εγκατάσταση της λύσης Sanction Lists Screening.

Νέα συμφωνία με τη ZENITH BANK Νιγηρίας

Για τις ανάγκες τις κανονιστικής συμμόρφωσης της τράπεζας και την αποτροπή περιστατικών ξεπλύματος μαύρου χρήματος, επιλέχθηκε από την Τράπεζα η λύση της Natech.

Η λύση Sanction Lists Screening (EU, OFAC, UN Lists) θα δοθεί μέσω APIs και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τα μέσα του Μαρτίου. 

Η Zenith Bank Plc είναι ένας μεγάλος πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη Νιγηρία. Έχει άδεια ως εμπορική τράπεζα από την Κεντρική Τράπεζα της Νιγηρίας, την εθνική ρυθμιστική τράπεζα. Από τις 31 Δεκεμβρίου 2019, κατέχει συνολικά περιουσιακά στοιχεία 16,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με ίδια κεφάλαια 854 εκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νιγηρίας και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου. Η Zenith Bank διαθέτει περισσότερα από 500 υποκαταστήματα και επιχειρηματικά γραφεία σε όλες τις πολιτείες και την Περιφέρεια της Ομοσπονδιακής Πρωτεύουσας.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα συνεργασία. Η Natech επεκτείνεται σε νέες αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Αφρικής, με τις εδραιωμένες τραπεζικές λύσεις της αλλά και με νέα προϊόντα όπως η εφαρμογή mobile banking και η νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής. "

Παναγιώτης Μπλάζος, Global sales manager