Εταιρικά Highlights

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας:

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας! 12 Apr, 2022

Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας!

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας την τραπεζική σουίτα της Natech για το δίκτυο καταστημάτων της και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Core Banking CSB2, το POSEIDON AML, το APOLLO web banking, DIAS module και ATM module.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η NATECH και η NEPTUNE INTERNATIONAL AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς 05 Apr, 2022

Η NATECH και η NEPTUNE INTERNATIONAL AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς

Η Natech Α.Ε. και ο συνεργάτης της Neptune International AG ανακοινώνουν μια στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία μιας καινοτόμου, ανεξάρτητης BankTech, που εστιάζει στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες των καταναλωτών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH 28 Mar, 2022

Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH

Η Natech Financial Software ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με το ανώτερο στέλεχος στον τομέα του Τραπεζικού Λογισμικού Mathias Schütz, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Natech, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυσή της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Coding στον τομέα του FINTECH: τρομακτική ή συναρπαστική πρόκληση; 15 Mar, 2022

Coding στον τομέα του FINTECH: τρομακτική ή συναρπαστική πρόκληση;

Πριν από κάποια χρόνια ξεκίνησε η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως Μηχανικός Λογισμικού στη Natech. Μιας και δεν είχα σχετική εμπειρία και σπουδές στα οικονομικά ή στα τραπεζικά, αρχικά ένιωθα ανασφάλεια για το αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και για το πόσο δύσκολη θα ήταν η μετάβασή μου από το πανεπιστήμιο σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόψαμε τη βασιλόπιτα για το 2021 03 Mar, 2022

Κόψαμε τη βασιλόπιτα για το 2021

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου κόψαμε τις βασιλόπιτες της Natech για το 2021 στις εγκαταστάσεις μας σε Ιωάννινα και Αθήνα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τα web banking trends από τη σκοπιά της πρώην τραπεζικού, Pre-sales Executive της Natech 03 Feb, 2022

Τα web banking trends από τη σκοπιά της πρώην τραπεζικού, Pre-sales Executive της Natech

Η πανδημία είναι αλήθεια πως επιτάχυνε την ψηφιακή τραπεζική και ανάγκασε τις τράπεζες να εξελιχθούν με εκθετική ταχύτητα για την πιο αποδοτική κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών. Oδήγησε στον εκσυγχρονισμό των web banking πλατφορμών με μεγάλη αύξηση των ηλεκτρονικών πληρωμών.  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στη Natech πάνω από όλα είναι οι άνθρωποί της 21 Jan, 2022

Στη Natech πάνω από όλα είναι οι άνθρωποί της

Εργάζομαι στη Natech για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και σκέφτηκα να μοιραστώ μερικές από τις σκέψεις μου για αυτό.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ιστορία της Natech στο Innovative Greeks 18 Jan, 2022

Η ιστορία της Natech στο Innovative Greeks

Στο άρθρο του Innovative Greeks αναφέρεται ο Θανάσης Ναυρόζογλου (CEO της Νatech) στην ιστορία της Natech, στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην αντιμετώπιση της πανδημίας από πλευράς εταιρείας καθώς και στην πρόκληση εύρεσης προγραμματιστών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ρόλος του Natech CSB2 στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών 12 Jan, 2022

Ο ρόλος του Natech CSB2 στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών

Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες Ηπείρου και Καρδίτσας αναφέρονται στο Digital Finance στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και στα συστήματα που αντικαθίστανται και ενισχύονται σε συνεργασία με τη Natech, η οποία αποτελεί κύριο τεχνολογικό πάρoxο τους.