Leadership

Η Natech αποτελείται από μια ομάδα ταλαντούχων στελεχών που διαπρέπουν στον τομέα των fintech και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της καινοτομίας και της τεχνολογίας. Η ηγετική ομάδα επικεντρώνεται στη μεθοδευμένη στρατηγική της Natech για τη ανάπτυξη και επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέλη Διοικητικού συμβουλίου


Αθανάσιος Ναυρόζογλου

Αθανάσιος Ναυρόζογλου

CEO & Πρόεδρος

Επιχειρηματίας, θιασιώτης των τραπεζικών προϊόντων, με κινητήριο οδηγό την αλληλεπίδραση ανθρώπου-μηχανής, ο Αθανάσιος έχει εργαστεί στο χώρο των Fintech για περισσότερα από 15 χρόνια, ξεκινώντας ως προγραμματιστής εφαρμογών και καταλήγοντας στην ηγεσία της Natech - έναν από τους λίγους προμηθευτές ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στον κόσμο.

Υπήρξε ιδρυτής της Klinns.com, μιας διαδικτυακής μηχανής κρατήσεων και της 2Evolution, μιας εταιρείας outsourcing πληροφορικής. Είναι κάτοχος MBA του πανεπιστημίου του Μάντσεστερ όπου ήταν αντιπρόεδρος της λέσχης επιχειρηματικότητας, καθώς και κάτοχος πτυχίου Μηχανικού Η/Υ & πληροφορικής του πανεπιστημίου Πατρών. Ο Αθανάσιος συμπεριλήφθηκε στη λίστα fortunegreece 40-under-40 (40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών) του 2021, που περιλαμβάνει ανθρώπους που καινοτομούν σε διάφορους τομείς της οικονομίας.

Δημήτριος Ναυρόζογλου

Δημήτριος Ναυρόζογλου

CFO & Αντιπρόεδρος

Οδηγούμενος από τα οικονομικά και τους αριθμούς, ο Δημήτριος ελέγχει και παρακολουθεί τα οικονομικά στοιχεία της Natech, ρυθμίζοντας τος προϋπολογισμούς και τις λογισικές πράξεις. Επικεφαλής του τμήματος ERP της εταιρείας, συμμετέχει ενεργά στην ανάλυση και το σχεδιασμό των λογιστικών προϊόντων.

Αθλητής εκ φύσεως, υπήρξε επενδυτής και μέλος της επιτροπής επενδυτών για την ομάδα μπάσκετ AGSI. Ο Δημήτριος είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (ALBA).

Χάρης Αντωνίου

Χάρης Αντωνίου

Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης

Ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ιδιωτικής επενδυτικής και συμβουλευτικής εταιρείας Codrus Capital AG (τέως Neptune International AG) και πρόσφατα άντλησε περί τα 200εκ κεφάλαια στην Neptune Maritime Leasing.

Ο Χάρης είναι επίσης πρώην διευθύνων σύμβουλος της Amsterdam Trade Bank και κατείχε διεθυντικές θέσεις σε κορυφαία ιδρύματα τα τελευταία 25 χρόνια, έχοντας διατελέσει διευθύνων σύμβουλος στο Υπουργείο ενέργειας, εμπορευμάτων & μεταφορών καθώς και στον όμιλο AMCI με επενδύσεις στις πρώτες ύλες, αγαθά και ναυτιλία και ως μέλος της διοικιτηικής ομάδας της ABN AMRO.

Πρόσφατα, ως εταίρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Advent Technologies Inc., συνέβαλε στην αύξηση των ιδιωτικών μετοχών και στην εισαγωγή της εταιρείας στο Nasdaq.

Βασίλης Βασιλείου

Βασίλης Βασιλείου

Μέλος

Με εξειδίκευση στο Εταιρικό Δίκαιο, την πνευματική ιδιοκτησία (IP) και τον αθέμιτο ανταγωνισμό, είναι κάτοχος πτυχίου από το πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού τίτλου στο διεθνές και ευρωπαϊκό εμπορικό δίκαιο από το πανεπιστήμιο Ludqig Maximilian του Μονάχου.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε θέματα εταιρικής διαμόρφωσης και διακυβέρνησης, χρηματοδοτικών συναλλαγών, ανακεφαλαιοποιήσεων και εταιρικών συνεργασιών, καθώς και σε ποικίλες δομές συγχωνεύσεων και εξαγορών. Κατέχει βαθιά γνώση των θεμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού, της προστασίας και επιβολής εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των domain names και της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων, ενώ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την προστασία της τεχνολογίας και την αδειοδότηση και εμπορευματοποίηση της πνευματικής ιδιοκτησίας και των τεχνολογικών περιουσιακών στοιχείων.

Ο Βασίλης έχει υπηρετήσει στο παρελθόν στο ευρωπαϊκό γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στο Μόναχο, έχει εκπροσωπήσει την εταιρεία ως ομιλητής σε συνέδρια για θέματα φαρμακευτικής αστικής ευθύνης, έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε εταιρικά, χρηματοδοτικά θέματα και θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε πολυάριθμα εργαστήρια για νεοσύστατες εταιρείες και είναι συν-συγγραφέας του κεφαλαίου αθέμιτου ανταγωνισμού στο Greek Law Digest.

ΜΕΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Νεκτάριος Λιόλιος

Νεκτάριος Λιόλιος

Συνιδρυτής της The future Farm/ Startupbootcamp FinTech/ Rainmaking Innovation

Ο Νεκτάριος είναι βετεράνος των Fintech, κάτοχος εταιρικής καινοτομίας και υπέρμαχος της ψυχικής υγείας. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει συνεργαστεί στενά με εκατοντάδες επιχειρηματίες που βρίσκονται σε εμβρυικό στάδιο ανάπτυξης και ομάδες εταιρικής καινοτομίας.

Συνίδρυσε το Startupbootcamp FinTech για να γεφυρώσει τη σχέση μεταξύ εταιρειών, startups και επενδυτών στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη, τη Βομβάη, την Πόλη του Μεξικού, το Ντουμπάι, το Άμστερνταμ και τη Μελβούρνη.

Επίσης, συνίδρυσε τη Rainmaking Innovation, τον παγκόσμιο συνεταιρισμό επιχειρηματιών και ηγήθηκε του Innotribe Startup Challenge της SWIFT, του πρώτου παγκόσμιου διαγωνισμού startup επιχειρήσεων FinTech.

Νώντας Βιρβιδάκης

Νώντας Βιρβιδάκης

Αντιπρόεδρος επαγγελματικών υπηρεσιών, Action IQ

Διευθύνοντας ομάδες και προϊόντα Data & Analytics για περισσότερα από 15 χρόνια στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του Νώντα ήταν στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, ενώ το 2017 έφυγε από τη Morgan Stanley για να ακολουθήσει τον ενθουσιασμό του για τον κόσμο των startups. Εντάχθηκε στην ActionIQ, μια series C χρηματοδοτούμενη SaaS Martech, ως αντιπρόεδρος επαγγελματικών υπηρεσιών.

Είναι εξοικειωμένος με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι startups στην προσπάθειά τους να μεγαλώσουν, τόσο από επιχειρηματική και τεχνολογική άποψη, όσο και από την οπτική των Data & Analytics. Είναι επίσης μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής της GreekTech, μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που δίνει τη δυνατότητα σε ελληνικές startups υψηλού δυναμικού να εισέλθουν με επιτυχία στην αγορά των ΗΠΑ και ασχολείται ενεργά με την ελληνική τεχνολογική και startup κοινότητα στη Νέα Υόρκη.

Σπύρος Μάργαρης

Σπύρος Μάργαρης

Επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων Margaris Ventures

Ένας επιχειρηματικός επενδυτής, μελλοντιστής, κεντρικός ομιλητής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και ανώτερος σύμβουλος και επενδυτής σε διάφορες εταιρείες (Fintech, Insurtech, Cybersecurity, Υγειονομική περίθαλψη και Τεχνητή νοημοσύνη).

Δύο από τις fintech startups που συμβούλεψε έχουν γίνει "unicorns" (με αποτιμήσεις άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων). Είναι ο πρώτος διεθνής influencer που του αποδόθηκε ο τίτλος «The Triple Crown».

Διακρίθηκε ως ο Νο 1 influencer για Fintech, Blockchain και AI σε διεθνής επίπεδο από από την Onalytica (2018 & 2020) καθώς και No 1 Finance influencer από την Refinitiv (Thomson Reuters). Επίσης, Συμπεριλήφθηκε, για τρίτη φορά, στους «Top Artificial Intelligence Influencers to Follow» (03/2021) από την MarkTechPost.

Ο Σπύρος έχει διατελέσει κεντρικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια Fintech και Insurtech, ενώ έχει επίσης δώσει μια ομιλία στην TEDxAcademy.

Δημοσίευσε ένα whitepaper με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη "Machine learning in financial services: Changing the rules of the game" για τη διεθνούς φήμης προμηθευτή λογισιμικού SAP

Ήταν ο πρώτος non-IBM κεντρικός ομιλητής στο "2019 IBM Systems Technical University", τη μεγαλύτερη εκδήλωση της ΙΒΜ στην Ευρώπη.

Mathias Schütz

Mathias Schütz

Επικεφαλής λύσεων Πελατών & Τεχνολογίας, SEBA Bank

Ειδικός στην επιχειρηματική ανάπτυξη και τις λύσεις τραπεζικής τεχνολογίας, για πάνω από 20 χρόνια συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην ιστορία ανάπτυξης της Avaloq σε διάφορους εκτελεστικούς ρόλους, υπεύθυνος για την εθνική και διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη καθώς και για μεγάλες παραδόσεις έργων πελατών.

Χάρη στην πρακτική του εμπειρία, γνωρίζει τις προκλήσεις μιας κλιμάκωσης τραπεζικής τεχνολογίας. Μετά την επιτυχή πώληση της Avaloq στη NEC, ο Mathias αποφάσισε να ενταχθεί στην SEBA Bank το φθινόπωρο του 2021 ως Επικεφαλής Λύσεων Πελατών & Τεχνολογίας. Ως ελβετική τράπεζα ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων με πλήρη άδεια FINMA, η SEBA είναι πρωτοπόρος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και είναι η μόνη έξυπνη τράπεζα που παρέχει μια πλήρη σουίτα ρυθμιζόμενων τραπεζικών υπηρεσιών στην συνεχώς αναπτυσσόμενη ψηφιακή οικονομία.

WARNING!!

We regret to inform you that there have been recent reports of scam and phishing attempts against Natech.

In case that you receive any correspondence or communication that allegedly originates from Natech please take a moment to verify the authenticity of the domain (official Natech domain: natechsa.com). Be cautious of any suspicious emails, links, or requests for personal information.

If you encounter any suspicious activity or have doubts about the legitimacy of the company's website, email address etc., please refrain from providing any personal information and contact our support team immediately.

Thank you for your understanding and cooperation in maintaining a secure online environment.