Τα Νέα Μας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η NATECH και η NEPTUNE INTERNATIONAL AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς 05 Apr, 2022

Η NATECH και η NEPTUNE INTERNATIONAL AG συνάπτουν στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς

Η Natech Α.Ε. και ο συνεργάτης της Neptune International AG ανακοινώνουν μια στρατηγική κοινοπραξία με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία μιας καινοτόμου, ανεξάρτητης BankTech, που εστιάζει στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες των καταναλωτών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH 28 Mar, 2022

Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH

Η Natech Financial Software ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με το ανώτερο στέλεχος στον τομέα του Τραπεζικού Λογισμικού Mathias Schütz, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Natech, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυσή της.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κόψαμε τη βασιλόπιτα για το 2021 03 Mar, 2022

Κόψαμε τη βασιλόπιτα για το 2021

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου κόψαμε τις βασιλόπιτες της Natech για το 2021 στις εγκαταστάσεις μας σε Ιωάννινα και Αθήνα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ιστορία της Natech στο Innovative Greeks 18 Jan, 2022

Η ιστορία της Natech στο Innovative Greeks

Στο άρθρο του Innovative Greeks αναφέρεται ο Θανάσης Ναυρόζογλου (CEO της Νatech) στην ιστορία της Natech, στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, στην αντιμετώπιση της πανδημίας από πλευράς εταιρείας καθώς και στην πρόκληση εύρεσης προγραμματιστών.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο ρόλος του Natech CSB2 στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών 12 Jan, 2022

Ο ρόλος του Natech CSB2 στον ψηφιακό μετασχηματισμό των τραπεζών

Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες Ηπείρου και Καρδίτσας αναφέρονται στο Digital Finance στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και στα συστήματα που αντικαθίστανται και ενισχύονται σε συνεργασία με τη Natech, η οποία αποτελεί κύριο τεχνολογικό πάρoxο τους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NATECH: ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 02 Dec, 2021

NATECH: ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Στο NetFAX και σε συνέντευξη του CEΟ της Natech αναφέρθηκε η πορεία ανάπτυξης της εταιρείας στην Ευρωπαϊκή αγορά καθώς ο στόχος για επέκταση στην αγορά της Αμερικής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνάντηση της Natech με την Γενική Πρόξενο του Γερμανικού Προξενείου και τον Διευθυντή Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 03 Nov, 2021

Συνάντηση της Natech με την Γενική Πρόξενο του Γερμανικού Προξενείου και τον Διευθυντή Παραρτήματος Β. Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Η Γενική Πρόξενος του Γερμανικού Προξενείου κυρία Sibylla Bendig και ο Διευθυντής Παραρτήματος Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου κύριος Γεώργιος Θεοδωράκης επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Ναυρόζογλου και άλλους εκπροσώπους της εταιρείας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ THE HELLENIC INITIATIVE ΓΙΑ ΤΗ NATECH 02 Nov, 2021

THE HELLENIC INITIATIVE ΓΙΑ ΤΗ NATECH

Το The Hellenic Initiative, κάνει αναφορά σε άρθρο του με τίτλο ''Η Natech δείχνει πώς το ενδιαφέρον για τους πελάτες και η εφευρετικότητα οδηγούν σε λύσεις'', για τη συμμετοχή της εταιρείας στο πρόγραμμα mentorship.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η συνεργασία της Natech με τη νέα ομάδα ταλαντούχων στελεχών 29 Sep, 2021

Η συνεργασία της Natech με τη νέα ομάδα ταλαντούχων στελεχών

Η Natech ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη νέα ομάδα στελεχών που έχουν εργαστεί ανά τον κόσμο στη βιομηχανία του fintech και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ακολουθώντας την καινοτομία και τις τεχνολογικές εξελίξεις και θα συμμετάσχουν στην Συμβουλευτική Επιτροπή για  να υποστηρίξουν την παγκόσμια ανάπτυξη της εταιρείας. 

Τη Συμβουλευτική Επιτροπή της Natech απαρτίζουν οι Νεκτάριος Λιόλιος, Νώντας Βιρβιδάκης, Σπύρος Μάργαρης