Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας!

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας την τραπεζική σουίτα της Natech για το δίκτυο καταστημάτων της και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Core Banking CSB2, το POSEIDON AML, το APOLLO web banking, DIAS module και ATM module.

Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας!

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μετάβασης στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα CSB2 καθώς και στο σύστημα αποτροπής ξεπλύματος χρήματος POSEIDON AML, η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας ενισχύει σημαντικά τη θέση της. Λειτουργεί πλέον με σύγχρονα συστήματα, αδιάλειπτης live λειτουργίας 24/7, με στόχο να διαθέσει νέα ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, βελτιστοποιώντας τις λειτουργικές διαδικασίες της.

Με το Apollo web banking, η Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακή τραπεζική βασισμένη στις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, εύκολη πλοήγηση, εύχρηστο περιβάλλον, και επιπλέον επιλογές συναλλαγών πέρα από τις βασικές. Η μετάβαση παρέχει μεγάλο εύρος λειτουργικότητας βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία.

Ο Πρόεδρος και Εκτελεστικό Μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Θεσσαλίας κύριος Αναστάσιος Λάππας δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μετάβαση όλων των συστημάτων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας στην πλατφόρμα Natech CSB2. Ευχαριστούμε τη Natech για τη συνεργασία και ευχόμαστε να δούμε και άλλους χρήστες (Τράπεζες) στο CSB2 για τη συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας στο άμεσο και απώτερο μέλλον».