Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH

Η Natech Financial Software ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με το ανώτερο στέλεχος στον τομέα του Τραπεζικού Λογισμικού Mathias Schütz, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Συμβουλευτική Επιτροπή της Natech, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυσή της.

Ο Mathias Schütz νέο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της NATECH

Ο Mathias είναι εξειδικευμένος στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και στις τραπεζικές λύσεις τεχνολογίας. Για περισσότερα από 20 χρόνια συνέβαλε στην ανάπτυξη της Avaloq σε διάφορους εκτελεστικούς ρόλους ως υπεύθυνος για την εθνική και διεθνή επιχειρηματική ανάπτυξη και την παράδοση έργων μεγάλων πελατών. Χάρη στην πρακτική του τεχνογνωσία γνωρίζει καλά τις προκλήσεις της συνεχώς αναβαθμιζόμενης τραπεζικής τεχνολογίας. Μετά την επιτυχημένη πώληση της Avaloq στη NEC, ο Mathias αποφάσισε να ενταχθεί στην SEBA Bank το φθινόπωρο του 2021 ως επικεφαλής πελατών και τεχνολογικών λύσεων. Ως Ελβετική Digital Assets Τράπεζα με πλήρη άδεια από την Ελβετική Εποπτική Αρχή Χρηματοοικονομικής Αγοράς, η SEBA είναι πρωτοπόρος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο και είναι η μόνη ΄΄έξυπνη΄΄ τράπεζα που παρέχει μια πλήρη σειρά τραπεζικών υπηρεσιών που υπόκεινται σε κανονιστικό έλεγχο στην ψηφιακή οικονομία.

Ο Mathias Schütz δήλωσε: «Η εξαιρετική σουίτα ευέλικτων, αξιόπιστων και εξαιρετικά αποδοτικών λύσεων της Natech έχει αποδειχθεί ότι ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες ενός αναπτυσσόμενου αλλά υποεξυπηρετούμενου κομματιού της αγοράς των Τραπεζών και των Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να είμαι πλέον μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Natech και να υποστηρίζω την ηγετική ομάδα για την ενίσχυση της θέσης της Natech ως Premier 360° Backbone Builder για Μικρά Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα.»