Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου!

H μεγαλύτερη τράπεζα της Ηπείρου αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας την τραπεζική σουίτα της Natech για το δίκτυο καταστημάτων της και συγκεκριμένα τα προϊόντα: Core Banking CSB2, το POSEIDON AML, το APOLLO web banking και το ARTEMIS mobile banking.

Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 στη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου!

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μετάβασης στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα CSB2 και συγκεκριμένα της ενιαίας πλατφόρμας: Customer 360, Καταθέσεις, Χορηγήσεις, Πληρωμές, Trade Finance, Γενική Λογιστική, καθώς και στο σύστημα αποτροπής ξεπλύματος χρήματος POSEIDON AML, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου ενισχύει σημαντικά τη θέση της. Λειτουργεί πλέον με σύγχρονα συστήματα, αδιάλειπτης live λειτουργίας 24/7, με στόχο να διαθέσει νέα ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες προς τους πελάτες της, βελτιστοποιώντας τις λειτουργικές διαδικασίες της.

Με το λανσάρισμα της εφαρμογής Artemis Mobile Banking αλλά και με το Apollo web banking, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει στους πελάτες της ψηφιακή τραπεζική βασισμένη στις τελευταίες παγκόσμιες τάσεις, με υψηλό επίπεδο ασφάλειας, εύκολη πλοήγηση, εύχρηστο περιβάλλον, και επιπλέον επιλογές συναλλαγών πέρα από τις βασικές. Η μετάβαση παρέχει μεγάλο εύρος λειτουργικότητας βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ευελιξία.

Η ολοκλήρωση του έργου, η οποία επισφραγίστηκε από την τελετή παράδοσης, ήταν αποτέλεσμα της αποδοτικής συνεργασίας μεταξύ της Natech και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου.