Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 και Poseidon AML στη Ziraat Bank Ελλάδας!

H μεγαλύτερη τουρκική τράπεζα αναβαθμίζει τις κεντρικές τραπεζικές εφαρμογές της επιλέγοντας την τραπεζική σουίτα της Natech για το δίκτυο καταστημάτων της στην Ελλάδα. 

Σε πλήρη λειτουργία το Core Banking CSB2 και Poseidon AML στη Ziraat Bank Ελλάδας!

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μετάβασης στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα ''Natech.CSB2'' και συγκεκριμένα στα υποσυστήματα της ενιαίας πλατφόρμας: Customer 360, Καταθέσεις, Χορηγήσεις, Πληρωμές, Τreasury, Swift, Trade Finance, Λογιστική, καθώς και στο σύστημα αποτροπής ξεπλύματος χρήματος ''POSEIDON AML'', η Ziraat Bank ενισχύει σημαντικά τη θέση της.

Λειτουργεί πλέον

  • με σύγχρονα συστήματα,
  • αδιάλειπτης λειτουργίας 24/7,
  • με στόχο να διαθέσει νέα ψηφιακά κανάλια και υπηρεσίες προς τους πελάτες της,
  • βελτιστοποιώντας τις λειτουργικές διαδικασίες της.


Η ολοκλήρωση του έργου, η οποία επισφραγίστηκε από την πανηγυρική τελετή παράδοσης, ήταν αποτέλεσμα της αποδοτικής συνεργασίας μεταξύ της Natech, της Ziraat Bank Ελλάδος, της Ziraat Bank Τουρκίας καθώς και των ειδικών συμβούλων και μηχανικών της Ziraat Teknoloji.

«Εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την προσπάθεια, τις πεποιθήσεις και τον πολύτιμο χρόνο όλων που συνεισέφεραν στο να ολοκληρωθεί αυτό το σημαντικότατο για όλους μας έργο. Συγχαίρω προσωπικά τις ομάδες για το εξαιρετικό αποτέλεσμα και την συνεχή υποστήριξη τους όλο αυτό τον καιρό μετουσιώνοντας την συνεργασία μας στην μεταξύ μας φιλία. Προσδοκούμε στην μελλοντική μας συνεργασία και στα έργα που έπονται».

Gülsün Seda Önem

Country Manager της Ziraat Bank Greece

 

«Το έργο αυτό σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τους δυο οργανισμούς και την ολοκλήρωση μια σημαντικότατης προσπάθειας των εμπλεκόμενων πλευρών με ένα ευρύ σύνολο προσφερόμενων υποσυστημάτων. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εγκάρδια την ομάδα της Ziraat Bank και της Ziraat Teknoloji, με τις οποίες εργαστήκαμε από κοινού παρά τις σημαντικές προκλήσεις. Η ομάδα της Natech νιώθει μεγάλη τιμή για το επιτυχημένο αποτέλεσμα, το οποίο θα συνοδευτεί στο άμεσο μέλλον με την επέκταση της συνεργασίας μας με εγκατάσταση νέων προϊόντων όπως η νέα πλατφόρμα web banking».

Aθανάσιος Ναυρόζογλου

Πρόεδρος και Διευθύνων Συμβουλος της Natech