Εκδηλώσεις

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε σε Συζήτηση για τον Ανερχόμενο Κόμβο Τεχνολογίας στα Ιωάννινα στα Πλαίσια της Έκθεσης Ψηφιακής Τέχνης Plasmata II 29 Jun, 2023

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε σε Συζήτηση για τον Ανερχόμενο Κόμβο Τεχνολογίας στα Ιωάννινα στα Πλαίσια της Έκθεσης Ψηφιακής Τέχνης Plasmata II

Την Τετάρτη 28/06 στην αίθουσα των Παλαιών Σφαγείων, ο Θανάσης Ναυρόζογλου συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με θέμα τον ανερχόμενο κόμβο τεχνολογίας στα Ιωάννινα, τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στα πλαίσια της έκθεσης ψηφιακής τέχνης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση Plasmata II που φιλοξενείται στην πόλη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε στο Διαγωνισμό Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 26 May, 2023

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε στο Διαγωνισμό Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Παρασκευή 26/05 ο CEO της Natech Θανάσης Ναυρόζογλου είχε τη χαρά να συμμετάσχει ως ομιλητής στη Demo Day του Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας, που διοργάνωσε η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΜΟΚΕ).  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech Συμμετείχε στο 7₀ Payments360 27 Apr, 2023

Η Natech Συμμετείχε στο 7₀ Payments360

Την Πέμπτη 27/04 η Natech συμμετείχε στο συνέδριο Payments360, με την υποστήριξη της ΔΙΑΣ Α.Ε. Διατραπεζικά Συστήματα, που έλαβε χώρα για 7η χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η θεματική του συνεδρίου είχε τίτλο «Αποτρεπτικός Αντίκτυπος των Άμεσων Πληρωμών – Κλιμακούμενο Τοπίο Πληρωμών Νέας Γενιάς».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο CEO της Natech σε γεύμα με αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας στα Ιωάννινα 31 Mar, 2023

Ο CEO της Natech σε γεύμα με αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας στα Ιωάννινα

Αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας επισκέφθηκε την πόλη των Ιωαννίνων, συναντήθηκε και γευμάτισε με τον CEO της Natech, κ. Θανάση Ναυρόζογλου στα πλαίσια της γνωριμίας τους με την επιχειρηματικότητα, τις προοπτικές της ελληνικής περιφέρειας και των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου 17 Feb, 2023

Η Natech στο Πρωτοχρονιάτικο δείπνο του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Η Natech με χαρά παρευρέθηκε στο πρωτοχρονιάτικο δείπνο που παρέθεσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας 16 Feb, 2023

Η κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας

Ξεκινήσαμε τη νέα χρονιά μας στην Natech με μια γλυκιά νότα με μια εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NATECH OPEN DAY  ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 27 Oct, 2022

NATECH OPEN DAY ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Natech και η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΔΑΣΤΑ) διοργάνωσαν τις ημέρες καριέρας της Natech, στο χώρο του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Microfinance Summit 2020 στη Ρώμη 14 Feb, 2020

Microfinance Summit 2020 στη Ρώμη

Η Natech επίσημος χορηγός και εκθέτης στο Microfinance Summit 2020 στη Ρώμη