Εταιρικά Highlights

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας:

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Ένωση Natech-Qualco Αναλαμβάνει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων 28 Dec, 2023

Η Ένωση Natech-Qualco Αναλαμβάνει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

Η Ένωση Natech - Qualco υπέγραψε σύμβαση ύψους 3,6 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με την Κοινωνία της Πληροφορίας για το έργο «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης και Οργάνωσης Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων». Η σύμβαση περιλαμβάνει την αντικατάσταση και τον εκσυγχρονισμό των λογισμικών και εφαρμογών του ΤΠΔ.

Το έργο, που εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», έχει ως στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΤΠΔ μέσω της εισαγωγής ενός ενιαίου Πληροφοριακού Συστήματος, το οποίο θα υποστηρίξει και θα βελτιώσει τις λειτουργίες και τις διαδικασίες του ΤΠΔ.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Donncha McCarthy Τοποθετήθηκε Chief Customer Success Officer στη Natech 29 Nov, 2023

Ο Donncha McCarthy Τοποθετήθηκε Chief Customer Success Officer στη Natech

Δελτίο Τύπου

 

Ο Donncha McCarthy Τοποθετήθηκε Chief Customer Success Officer στη Natech

 

Η ομάδα C-level ενισχύεται για να επιταχύνει τη διεθνή επέκταση της εταιρείας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επίσκεψη Στελεχών του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων στη Natech 24 Nov, 2023

Επίσκεψη Στελεχών του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων στη Natech

Δελτίο Τύπου

 

Επίσκεψη ΣΕΒ στα γραφεία της Natech στα Ιωάννινα: Οι αναπτυξιακές προοπτικές των περιοχής στο επίκεντρο των συζητήσεων

 

  • Οι ενέργειες προώθησης της επιχειρηματικότητας εκτός της περιφέρειας Αττικής, και συγκεκριμένα στα Ιωάννινα, ήταν το αντικείμενο των συζητήσεων μεταξύ αντιπροσωπείας στελεχών του ΣΕΒ και της διοίκησης της Natech
  • Απαραίτητη η δημιουργία υποδομών φιλοξενίας εταιρειών τεχνολογίας και η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με την Κεντρική Ευρώπη
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech Συμμετείχε στην Εκδήλωση της ΕΔΕΒΕ με Θέμα: “Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Επιχειρήσεων: Ευκαιρία ή Απειλή;” 23 Oct, 2023

Η Natech Συμμετείχε στην Εκδήλωση της ΕΔΕΒΕ με Θέμα: “Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Επιχειρήσεων: Ευκαιρία ή Απειλή;”

Την Παρασκευή 20/10 η Natech συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση της ΕΔΕΒΕ (Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας) και του Ινστιτούτου Πληροφορικής & Ψηφιακού Μετασχηματισμού με θέμα “Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Επιχειρήσεων: Ευκαιρία ή Απειλή;” που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Epirus Palace στα Ιωάννινα. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν διακεκριμένες εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής και της τεχνολογίας και άλλοι σχετικοί φορείς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Από ένα μικρό γραφείο στα Ιωάννινα σε μια αναπτυσσόμενη δύναμη στο Fintech: Αναλογισμοί 09 Aug, 2023

Από ένα μικρό γραφείο στα Ιωάννινα σε μια αναπτυσσόμενη δύναμη στο Fintech: Αναλογισμοί

Στη βροχερή αλλά γραφική πόλη των Ιωαννίνων δίπλα στη Λίμνη της Παμβώτιδας στη Βορειοδυτική Ελλάδα, μια πόλη με αρχαίες ιστορίες, όμορφα τοπία και έντονο ανάγλυφο, ήταν να δημιουργηθεί η ιστορία της Natech πριν 20 περίπου χρόνια. Δουλεύοντας από ένα μικρό και ταπεινό γραφείο, ακριβώς πάνω από την οικογενειακή επιχείρηση του Computer Store, λίγοι άνθρωποι (με τον πατέρα μου μαζί) ξεκινήσαμε ένα ταξίδι με όραμα να δημιουργήσουμε τραπεζικό λογισμικό που θα ήταν απλούστερο και καλύτερο για τις μικρές τράπεζες.. Δημιουργώντας τη Natech. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως η πόλη των Ιωαννίνων θα εξελισσόταν σε ένα κέντρο τεχνολογίας και καινοτομίας με την συνεισφορά μας. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε σε Συζήτηση για τον Ανερχόμενο Κόμβο Τεχνολογίας στα Ιωάννινα στα Πλαίσια της Έκθεσης Ψηφιακής Τέχνης Plasmata II 29 Jun, 2023

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε σε Συζήτηση για τον Ανερχόμενο Κόμβο Τεχνολογίας στα Ιωάννινα στα Πλαίσια της Έκθεσης Ψηφιακής Τέχνης Plasmata II

Την Τετάρτη 28/06 στην αίθουσα των Παλαιών Σφαγείων, ο Θανάσης Ναυρόζογλου συμμετείχε σε πάνελ συζήτησης με θέμα τον ανερχόμενο κόμβο τεχνολογίας στα Ιωάννινα, τις προοπτικές και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, στα πλαίσια της έκθεσης ψηφιακής τέχνης της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση Plasmata II που φιλοξενείται στην πόλη.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί οι Γυναίκες Μπορούν να Κυριαρχήσουν στο Χώρο του Fintech 22 Jun, 2023

Γιατί οι Γυναίκες Μπορούν να Κυριαρχήσουν στο Χώρο του Fintech

Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ήταν το DigitalALL: Καινοτομία και τεχνολογία για την ισότητα των φύλων. Η προτεραιότητα για τα Ηνωμένα Έθνη είναι να αξιοποιήσει τις τεχνολογικές εξελίξεις για να δημιουργήσει καλύτερες ευκαιρίες για τις γυναίκες της ψηφιακής εποχής. Στην ίδια λογική, το fintech έχει εισαγάγει ανατρεπτικούς τρόπους για τη διασφάλιση της ισότητας και της ένταξης στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ο κλάδος του fintech έχει μερικούς υποδειγματικούς ηγέτες που μεταμορφώνουν την τεχνολογία πληρωμών, ή όπως αποκαλείται τώρα πληρωμολογία, σε όλο τον κόσμο. Αυτό το άρθρο τιμά τις γυναίκες και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κυριαρχήσουν στο χώρο του fintech.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιατί η Ευελιξία στον Τραπεζικό Τομέα είναι Ζωτικής Σημασίας 15 Jun, 2023

Γιατί η Ευελιξία στον Τραπεζικό Τομέα είναι Ζωτικής Σημασίας

Η ταχεία ψηφιοποίηση και η ανάπτυξη των μη τραπεζικών ανταγωνιστών και των αμιγώς ψηφιακών παικτών έχουν επιταχύνει το ρυθμό με τον οποίο αλλάζει ο τραπεζικός και χρηματοοικονομικός κλάδος. Οι προσπάθειες υιοθέτησης νέων τεχνολογιών, χωρίς να σκεφτόμαστε την ευρύτερη εικόνα, έχουν καταστήσει την παλαιού τύπου τραπεζική διαδικασία περίπλοκη και λειτουργικά απομονωμένη. Ο τραπεζικός τομέας χρειάζεται να επανεξετάσει τις προτεραιότητές του και να επανασχεδιάσει τις διαδικασίες ώστε να παραμείνουν επίκαιρες μακροπρόθεσμα.

 

Η ευελιξία μπορεί να βοηθήσει στην επιτάχυνση και απλοποίηση του ψηφιακού  μετασχηματισμού, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ευθύνη στην πρώτη γραμμή. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τις τράπεζες να βελτιώσουν την πλοήγηση και την εμπειρία των πελατών και να αναπτύξουν σταδιακά ένα οικοσύστημα έτοιμο για το μέλλον.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 3 Μαθήματα από την Τραπεζική Κρίση του 2023 07 Jun, 2023

3 Μαθήματα από την Τραπεζική Κρίση του 2023

Οι αποτυχίες των τραπεζών είναι εκπληκτικά συχνές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με 566 αποτυχίες τραπεζών από το 2000, η χώρα καταγράφει μέσο όρο 25 ανά έτος! Φυσικά, η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 είχε το μέγιστο αριθμό κλεισιμάτων τραπεζών και ο αριθμός μειώνεται σταδιακά από τότε. Τα κλεισίματα τραπεζών από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2023 ήταν διαφορετικά. Κορυφαίες παγκόσμιες τράπεζες κατέρρευσαν μέσα σε λίγες ημέρες και διατάραξαν την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον κλάδο.

Είναι καιρός οι τράπεζες να στραφούν στην ενδοσκόπηση ώστε να αντλήσουν διδάγματα σχετικά με τη διακυβέρνηση του κινδύνου και τη διατήρηση της φήμης τους, ενώ παράλληλα εργάζονται για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του κοινού.

WARNING!!

We regret to inform you that there have been recent reports of scam and phishing attempts against Natech.

In case that you receive any correspondence or communication that allegedly originates from Natech please take a moment to verify the authenticity of the domain (official Natech domain: natechsa.com). Be cautious of any suspicious emails, links, or requests for personal information.

If you encounter any suspicious activity or have doubts about the legitimacy of the company's website, email address etc., please refrain from providing any personal information and contact our support team immediately.

Thank you for your understanding and cooperation in maintaining a secure online environment.