Εταιρικά Highlights

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της εταιρείας:

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας: Το Κλειδί για τον Επαναπροσδιορισμό της Διαδικασίας Δανειοδότησης στη Νέα Ψηφιακή Εποχή 30 May, 2023

Αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας: Το Κλειδί για τον Επαναπροσδιορισμό της Διαδικασίας Δανειοδότησης στη Νέα Ψηφιακή Εποχή

Η δανειοδότηση έχει κάνει ένα τεράστιο άλμα στην ψηφιακή εποχή, με ισχυρή ανάπτυξη στη μικροδανειοδοσία, τη δανειοδότηση μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, την επιλογή buy-now-pay-later (BNPL) καθώς και τη δανειοδότηση από άτομο σε άτομο. Η ανάπτυξη αυτή προκαλείται από την προσβασιμότητα, καθώς αυτά τα δάνεια είναι διαθέσιμα απευθείας στην εφαρμογή του κινητού και η αξιοποίησή τους απαιτεί μόνο μερικά κλικ.

 

Ο χώρος της δανειοδότησης εξελίσσεται επίσης με γοργούς ρυθμούς για να εξυπηρετήσει τις δυναμικές ανάγκες των δανειοληπτών. Η διαφορά μεταξύ πληρωμών και δανεισμού μειώνεται. Με την ψηφιοποίηση ολόκληρου του τραπεζικού και χρηματοπιστωτικού οικοσυστήματος, η διαδικασία αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας του δανειολήπτη έχει επίσης μετασχηματιστεί πλήρως. Η αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας πρέπει να εξελιχθεί σε μια ανθεκτική διαδικασία που εξοπλίζει τους δανειοδότες να παρέχουν γρήγορη εξυπηρέτηση ενώ διαχειρίζονται καλύτερα τους κινδύνους.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε στο Διαγωνισμό Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 26 May, 2023

Ο Θανάσης Ναυρόζογλου Συμμετείχε στο Διαγωνισμό Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Την Παρασκευή 26/05 ο CEO της Natech Θανάσης Ναυρόζογλου είχε τη χαρά να συμμετάσχει ως ομιλητής στη Demo Day του Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας, που διοργάνωσε η Μονάδα Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΜΟΚΕ).  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματοδότηση €21εκ μέσω Ταμείου Ανακάμψης 17 May, 2023

Χρηματοδότηση €21εκ μέσω Ταμείου Ανακάμψης

Χρηματοδότηση ύψους €21.2εκ της Natech με την χρήση πόρων της Τράπεζας Πειραιώς και του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech Συμμετείχε στο 7₀ Payments360 27 Apr, 2023

Η Natech Συμμετείχε στο 7₀ Payments360

Την Πέμπτη 27/04 η Natech συμμετείχε στο συνέδριο Payments360, με την υποστήριξη της ΔΙΑΣ Α.Ε. Διατραπεζικά Συστήματα, που έλαβε χώρα για 7η χρονιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η θεματική του συνεδρίου είχε τίτλο «Αποτρεπτικός Αντίκτυπος των Άμεσων Πληρωμών – Κλιμακούμενο Τοπίο Πληρωμών Νέας Γενιάς».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech εξασφάλισε 17 εκατομμύρια ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) 07 Apr, 2023

Η Natech εξασφάλισε 17 εκατομμύρια ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ)

Η Natech, η κορυφαία Ευρωπαϊκή Fintech Εταιρεία που αναπτύσσει ισχυρές τραπεζικές τεχνολογικές λύσεις για διακεκριμένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας (ΤΑΑ) υπό τον Πυλώνα του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Natech 05 Apr, 2023

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Natech

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με εκπροσώπους της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία της Natech στα Ιωάννινα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο CEO της Natech σε γεύμα με αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας στα Ιωάννινα 31 Mar, 2023

Ο CEO της Natech σε γεύμα με αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας στα Ιωάννινα

Αντιπροσωπεία Γερμανών Βουλευτών της Κάτω Σαξονίας επισκέφθηκε την πόλη των Ιωαννίνων, συναντήθηκε και γευμάτισε με τον CEO της Natech, κ. Θανάση Ναυρόζογλου στα πλαίσια της γνωριμίας τους με την επιχειρηματικότητα, τις προοπτικές της ελληνικής περιφέρειας και των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια στην περιοχή.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημιουργούμε μια ψηφιακή τράπεζα πανευρωπαϊκής εμβέλειας 28 Mar, 2023

Δημιουργούμε μια ψηφιακή τράπεζα πανευρωπαϊκής εμβέλειας

Συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογική και τραπεζική τεχνογνωσία με υπηρεσίες Banking-as-a-Service, Buy-Now-Pay-Later, Digital Onboarding και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα για τους καταναλωτές με αμιγώς ψηφιακό κι ευέλικτο τρόπο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και έχοντας ολοκληρώσει επιτυχώς αύξηση 10εκ ευρώ,  συστήνουμε την 1η ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα. Συνέντευξη του Θανάση Ναυρόζογλου στο Fortunegreece

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Natech άντλησε 10 εκατομμύρια ευρώ σε γύρο χρηματοδότησης 10 Mar, 2023

Η Natech άντλησε 10 εκατομμύρια ευρώ σε γύρο χρηματοδότησης

Η Natech, o κορυφαίος πάροχος βασικών τραπεζικών συστημάτων σε μικρά και μεσαία χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, άντλησε 10 εκατομμύρια ευρώ μέσω έκδοσης ιδιωτικού μετατρέψιμου ομολόγου.